Van Paesschen had de Ready Boy des Forets dochter Diaz du Thot onder het zadel en leidde de Selle Française naar de vierde plek in deze rankingproef. Emilie Conter loodste de 9-jarige Portobella van de Fruitkorf (Bamako de Muze) naar de toepasselijk negende plaats. 

De plaatselijke combinaties hadden het voor het zeggen met een overwinning voor Álvaro González De Zarate Fernandez in het zadel van Casa Diva PS (Casallco). De volledige top drie bestond uit negenjarige paarden. Julien Anquetin rekende op de Contendro nakomeling Flamby des Forets om tweede te worden. Bij Ismael Garcia Roque zat Brazilia DK Z (By Ceira d'Ick) onder het zadel. 

Belgische Belano vd Wijnhoeve Z houdt van Paesschen van winst

Tien combinaties mochten in de CSI4* 1m50 Longines Trophy van La Coruña aantreden in de barrage. Van Paesschen greep zijn kans voor een podiumplaats met beide handen en stuurde Kannavara Z (Kannan) naar de tweede plaats! De door D. De Cuyper gefokte Belano vd Wijnhoeve Z (Berlin) greep de overwinning onder Mariano Martinez Bastida, die voor eigen publiek de ereronde aanvoerde. 

Emilie Conter boekte op de 10-jarige Trixie Z (Scuderia 1918 Tobago Z) de vierde plaats. Wat verder op negen zagen we Thibault Philippaerts aan boord van de BWP hengst Obama de La Liniere (Marius Claudius). 

Resultaten




F. ©: 1clicphoto