Voor Pieter Kenis was met Victor NN (Vigo d'Arsouilles) de derde plaats gereserveerd. Het paar moest met een halve seconde verschil de BWP merrie Paulette van Overis (Otangelo) voor zich dulden onder het zadel van de Zweedse Janelle Larsson. 

Nick Vrins zagen we met de 8-jarige Qoreen van't Ruytershof (Mosito van het Hellehof) terug op plaats zeven. Jeroen Appelen verzekerde zich van twee klasseringen en werd op de 9-jarige hengst King Cjs (Action Breaker) negende alsook elfde in het zadel van Monte Blue PS, de opvallende nakomeling van Monte Bellini. 

Resultaten

Yörg van den Eynden stuurt Kobalt de Toxandria naar het podium

In de 1m35 rubriek van de tweesterren competitie in Wuustwezel was het Yörg van den Eynden die voor het beste resultaat zorgde door derde te worden met de door Werner Dierickx gefokte Apple Juice dochter Kobalt de Toxandria. Met bijna drie seconden verschil volgde Dieter Vermeiren op de vierde plek met Piepke 111 Z (Plot Blue). Axel Vandoorne besloot de top vijf op de 8-jarige Kaline de Fremis (Tangelo vd Zuuthoeve) van fokker Willy Monnier. 

De overwinning kwam toe aan de Zweedse Ebba Danielsson op de Zangersheide merrie T-Gavoli Z (Twister de La Pomme).