"Glamourdale voelde zich vandaag geweldig! Hij was echt blij om hier te zijn (glimlacht). Het is de eerste outdoor van het seizoen en zijn eerste wedstrijd sinds het WK in s-Hertogenbosch iets meer dan een maand geleden. Dus hij was gewoon heel blij om hier te zijn en hij gaf me een heel goed gevoel."

"We hadden een fout in de twee tempis, wat vrij ongewoon is voor ons, maar het was mijn fout, dus dat kan ik hem niet kwalijk nemen! Al het andere wordt steeds beter. Het was voor mij geweldig om te zien hoe opgewonden hij was om hier te zijn en hoezeer hij ervan genoot; we hebben er allebei van genoten. Ik ben echt opgewonden voor de Grand Prix kür morgen. Het is een enorme arena en er is veel sfeer. Ik denk dat er morgen meer publiek zal zijn en Glamourdale houdt ervan als er veel publiek is en hij houdt van de muziek. Dus ja, het is spannend, ik heb er echt zin in."

"Deze CDI 5* op de Printemps des Sports Équestres is onze eerste outdoor sinds Herning, afgelopen zomer. De locatie is echt goed, je kunt buiten lopen en het is zanderig. Ik moet zeggen dat er overal veel springruiters zijn, dus we moeten sterk zijn voor de dressuurruiters (lacht). Maar ja, het is een super mooie locatie en zeer vriendelijke organisatie, het is geweldig. Ik heb er om verschillende redenen voor gekozen om het seizoen met Glamourdale op dit evenement te beginnen, maar ik denk dat het feit dat Fontainebleau volgend jaar in Parijs als locatie voor de Olympische Spelen fungeert een van de redenen was. Dit leek ons de perfecte voorbereiding en natuurlijk kijken Glamourdale en ikzelf al uit naar Parijs volgend jaar."


Bron: Persbericht
Foto©: PVS - J.Morel