Op de rug van Sublime Van de Lindehoeve Z liet Verschueren alle balken onaangeroerd in de 1.20m hoofdrubriek, en snelde hij met slechts één honderdste van een seconde verschil tijdens de barrage naar de eindwinst. Vlak achter hem sloot een al bijna even snelle Janne Ostyn met Pleasure aan in een tijd van 26.81 seconden, ruim voor de nummer drie op het podium. Een dubbel nul score en een chrono van 29.31 seconden leverden Frederik De Donder in het zadel van Bibi stw het brons op.

Janne Ostyn nam dan weer wel het goud tijdens de voorgaande 1.10m proef voor paarden. Daar zetten Ostyn en Pleasure een ijzersterke foutloze tijd van 26.03 seconden neer, bijna tachtig honderdsten sneller dan Ellen Vandeven die op Titanne vd Rottery Z zo zilver behaalde. Luna Pintelon sloot er het podium af met Ichi van't Ameldonk Z.

Verschueren ook op één in pony hoofdnummer

Ook bij de pony's zette Lars Verschueren al een knalprestatie neer. Samen met Orchid's Manique snelde hij in een foutloze barragetijd van 25.18 seconden naar de zege in de 1m proef, voor Zita De Wilde die de rest van het podium vervolledigde. De Wilde kon met Orchid's Nanette afklokken op 25.36 seconden, en liet ook met Unlimited Dee Van De Eekhoek als laatste twee foutloze omlopen noteren in een bronzen barragetijd van 33.63 seconden. 

Vind alle resultaten hier.