De 1.25m hoofdproef over twee fases bij Barelhof had slechts acht combinaties aan de start. Uiteindelijk bleven er hiervan vijf foutloos, met als snelste van het pak Demi Hombrouckx in het zadel van Merea Van de Elshoeve. Chloë De Roo zette met Muis Van 't Sparrenhuis (Elvis Ter Putte) de chrono ruim twee seconden later stil, en nam zo het zilver mee naar huis. Nog eens twee seconden na De Roo slaagde ook Niels Andries er in het parcours foutloos rond te springen, wat hem op de rug van Ocousha van den Bisschop de laatste podiumplaats opleverde. 

In de voorgaande 1.15m proef op zaterdag ging de overwinning naar Yelina Vanthomme en Qualite vd Donkhoeve (Kato TZ). Het duo bleef als enige onder de 32 seconden tijdens de tweede fase, en verwezen zo Michiel Meskens op Novelle Van De Plataan (Nabab de Reve) naar een tweede plek. Ook hier wist Chloë De Roo al met een medaille aan de haal te gaan, door Muis Van 't Sparrenhuis met een foutloze tijd van 33.12 seconden naar brons te sturen.

Louise De Clerck aan kop tijdens pony hoofdproef

Tijdens de hoogste ponyproef op zondag over 1m hoogte was het Louise De Clerck die de beste prestatie neerzette. Met Cantase sprong ze als één van de enige twee dubbel nul, en met een snelle chrono van 29.43 seconden in de tweede fase was ze goed voor goud. Op twee eindigde Aurélie Van De Walle, die op de rug van Kantje's Fabienne eveneens alle balken onaangeroerd liet. Dido Thierens tikte met Rocky één balk uit de lepels tijdens de eerste fase, en mocht met een snelle tijd nog als derde in de prijsuitreiking aantreden.

Vind alle resultaten hier.