De Limburgse springruiter sprong eveneens naar de vierde en vijfde plaats. Samen met de zoon van Elvis ter Putte, Quadro van 't Buxushof bleef Cuypers ruim één seconde voor op Edwin Franco met DEsperado Z (Der Senaat). Ruben Mulders vervolledigde de top drie op de rug van JAde van het Hobos (Journey D'Ysenbeek).

Enkel deze top drie wist een foutloze finish te noteren. De snelste chrono kwam op naam van Cuypers met zijn vertrouwde Pandora van 't Buxushof (Toulon). Cuypers en de 7-jarige BWP-merrie tikten echter één balk uit de lepels en strandden zo op de vierde plaats. Op de rug van Mystic Lady van 't Buxushof (Toulon) strandde Cuypers bovendien op de vijfde plek.

Kyle Cuypers domineert

Eerder won Cuypers ook de 1.20m proef op vrijdag. Samen met Mystic Lady van 't Buxushof was hij in deze rubriek ruim één seconde dan zichzelf met onder et zadel PAndora van 't Buxushof (Toulon). Hippique.Immo-ruiter, Laurent Nuyens volgde op de derde plek met zijn Winningmood-merrie, In The Mood Van Het Wimpelhof. Nuyens won datzelfde weekend ook bij Dena Stables de regionale VOR Grand Prix.

Ina Meylaerts wint 1.15m Kampioenschap

Over de drie dagen werd het amazone kampioenschap afgewerkt op 1.15m hoogte. Ina Meylaerts wist als enige over alle omlopen het hout in de lepels te houden. Samen met Capitana G Z (Casmir Z) won de amazone het kampioenschap. In de beslissende finale bleek het duo wel ruim één seconde trager dan Lisa Ceunen met de 12-jarige Cabriz van het Ringboomhof Z (Calvados Z). Met één springfout strandde het paar op zilver. Kim Nullens vervolledigde de top drie met Olympic Star van het Schaeck (Quick Star).

Alle resultaten