Laurent Nuyens scoort GP-zege bij Dena Stables

Laurent Nuyens scoort GP-zege bij Dena Stables

De Antwerpse springruiters verzamelden afgelopen weekend bij Dena Stables in Turnhout. Na een barrage met negen wist Hippique.Immo-ruiter, Laurent Nuyens de concurrentie achter zich te houden. Nuyens snelde naar de winst met de 15-jarige Check Out (Tangelo vd Zuuthoeve).

Nuyens en de KWPN-ruin bleven ruim één seconde voor op Paul Scheirs met de 10-jarige BWP-merrie, Manon van Duitschoolhof (Epleaser van 't Heike). Het podium werd afgewerkt door Pieter Vanhoof die met Mycante (Der Senaat 111) voor bleef op Wilke Willems.

Willems vervolledigde de top vijf. Samen met Nelson Van Duitschoolhof (Centurio) strandde Willems op de vierde plaats. In het zadel van Vienna Van 't Loo Z (Varnac Van de Wolfsakker) reed Willems naar de vijfde plek.

Op zaterdag reed Oost-Vlaming, Evert Van Mele met Labrusca De Muze (Elvis ter Muze) naar de winst in de 1.25m hoofdrubriek. Samen met de 11-jarige dochter van Elvis Ter Putte bleef Van Mele net geen twee seconden voor op Shelsey Berckvens met Melanie (Galisco Van Paemel). Nien Geentjens vervolledigde de top drie op de rug van de 7-jarige Penelope de Dreve (Emerald).

In de afsluitende Table C stonden de hindernissen 1.15m hoog. Paul Scheirs won deze proef met de zesjarige zoon van Cabrio van de Heffinck, Quinlan. Op het podium volgde Stephanie Storms met In The Mood van het Wimpelhof (Winningmood) voor Jim Verwimp met Jienta (Faldiano).

Alle uitslagen