Istina Eqsui is een dochter van I'M Special de Muze en sprong met Vereecke twee dagen na elkaar foutloos rond. Lieven Devos zette zich op de zevende plaats na een foutloze rit op Eldorrado Mvnz (Cardento). 

De BWP merrie Leadith (Cassanova 37), uit de fokkerij van Vanherck zagen we op tien met Emma Willgard (SWE). De Zangersheide merrie I'm Pleasure Z (Inshallah de Muze) sprong met Adelaide Lautie naar twaalf. De top vijf werd gedomineerd door Britse combinaties met Louise Simpson en Starouge (Stakkatol) bovenaan op één. 

Joy Demuynck behaalde op zaterdag haar vierde overwinning en tevens de eerste voor Merryweather vt Leeuwerikenhof deze week. Met de elfjarige Emerald nakomeling schreef de amazone de Bronze 1.40m rubriek op naam. Het duo liet Gaetan Decroix achter zich op twee. Hij had de negenjarige merrie Extasie de La Roque Z (Elvis ter Putte) onder het zadel. De top drie werd besloten door de Zangersheide merrie Cumtage van de Marsweg Z, een tienjarige dochter van Cumthago C uit de fokkerij van Eddy Van Looveren.

Resultaten