Voor Vereecke stond de zevende plaats te wachten na een foutloze ronde op de rug van Merryweather Vt Leeuwerikenhof (v. Emerald). Ook Strubbe kon foutloos blijven in het zadel van Deejay Kdw Z (v. Diamant de Semilly) en werd negende. De top tien werd afgesloten met Camille Demolie op A Capela de La Violle (v. Lux Z).

Alexander Müller was de winnaar van deze rubriek over 1.40m met Joint (v. Opium). Landgenoot Tom Schewe vergezelde hem op het podium met Come Away Flamingo Z (v. Cardento) maar Charlotte Spaas Levallois kwam tussen hen in te staan op Jonas du Petit Vivier (v. Non Stop). 

Volledige uitslag Gold 1.40m

Tegelijkertijd kwamen er nog andere Belgen aan de start van de Bronze 1.35m rubriek. Hier bleef Vincent Lambrecht voor op Bertrand Genin met Philemon van T&L (v. Lavallino Ter Klomp) en pakte het brons. Genin werd vierde met Iemke Swally (v. Quidam de Revel). 

Wat verder in de rangschikking komen we nog Julie de Pelsmaeker tegen met Edel Vitseroel (v. Diamant de Semilly) op zeven. Voor Inge Carton was er ook opnieuw een foutloze ronde waarmee ze op elf eindigde met Chatstar Z

Volledige uitslag Bronze 1.35m

Nog een eervolle vermelding voor Brent D'Haese en Elise Arroyave. Zij bleven beide foutloos in de neven Bronze rubriek over hindernissen op 1.10m gebouwd. D'Haese haalde Pocket Rocket H (v. Kannan) van stal en eindigde op negen terwijl Arroyave elfde werd in het zadel van Flore de B'Neville (v. President). 

Volledige uitslag Bronze 1.10m