De zesjarige merrie trok de beentjes telkens op en raakte geen enkel hout aan onder het zadel van Gielen. Het duo moest echter wel Nederlander Joost Martens voor hen dulden. Met de tienjarige merrie Circee de La Haye (v. Norman Pre Noir) reed hij twee seconden sneller over de finish en pakte de overwinning. De derde plaats ging internationaal en was voor de Zweedse Evelina Tovek op Justinov VI (v. Ustinov). 

Voor België vinden we tweemaal een Gilles verder in de top tien terug. Gilles Dunon greep de vijfde plaats in het zadel van Heroine d'Elgil (v. Numero Uno) terwijl naamgenoot Nuytens tiende werd met Ohlala vh Kluizebos (v. Jamal vd Heffinck). 

Bekijk de uitslag van de 1.30m hier

In de andere rangschikking was van Hoydonck de beste Belg en nam het brons met de negenjarige Zangersheide merrie. De winst werd ook daar meegenomen naar Nederland en kwam op naam van Loewie Joppen met Candy Holiday (v. Cardento). Tussen hen in kwam Thomas O'Brien op twee met Palimera GE (v. Balou du Rouet). 

Eveneens nog een top tien notering voor Axel Vandoorne met Novelle vh Eegdeken (v. Bisquet Balou vd Mispelaere) op zeven en Dries Dekkers die negende werd met Kalesco (v. Kannan). 

Bekijk de uitslag van de 1.30m hier

Eerder deze ochtend startten Milan Lamers en Romy Ruijl ook al met een podiumplaats. Lamers werd tweede op Kizil Kourgan Hero Z voor Ruijl met Como du Cache Pot Z (v. Comme IL Faut). Roy van Beek werd vierde met Calisto R Z (v. Corizo Z), Juliette Herpoel was vijfde met Carrera Kdw Z (v. Corland). 

Bekijk de uitslag van de 1.10m hier