Rombouts en de achtjarige zoon van Aktion Pur Z bleven ongeveer een seconde voor op Nico Van der Plaetsen met onder het zadel Gina Temperman haar My Secret Of Usie (Emerald) en Steve Auwers met onder het zadel zijn vertrouwde Extreme M (Vaillant). Beide combinaties stopten de chrono op 38,43 seconden.

Net buiten het podium strandde Birthe Goossens op de vierde plaats. Op de rug van Nando vd Bisschop (Untouchable) strandde ze voor Mateu Estrat met Check Up (Cachas).

Hippique.Immo-ruiter, Laurent Nuyens domineerde de 1.25m rubriek op zondag. Nuyens won de rubriek met zijn 14-jarige BWP-merrie, In The Mood van het Wimpelhof (Winningmood van de Arenberg). De Antwerpse springruiter strandde eveneens op de tweede plaats, met zijn eigen Just Daddy P (Nagano). Het podium van deze proef werd afgewerkt door Wesley Carmans en Quo Vadis van de Brouwershoeve (Golden Boy).

Eerder hield Marie Maex met Lintendra Dum vh Juxschot Z (Le Blue Diamond van 't Ruytershof) de concurrentie achter zich in de 1.25m proef op vrijdag. Boy-Adrian Van Gelderen volgde met Quilana vd Drie Linden (Chatman) voor Gilles Van Hamme met Stud 111 zijn Axel 111 Z (Action Breaker).

Nick Verlies schittert bij zesjarigen

In de rubriek voor zesjarigen sprong Nick Verlies uiteindelijk naar de winst. In het zadel van de dochter van Dominator 2000 Z, Dopamine Z (mv. Asca Z) bleef Verlies ruim één seconde voor op Ivan Dalton met onder het zadel de BWP-ruin, Quibus Van OLV Hove (Imagine Van de Hermitage x Heartbreaker). Gilles Van Hamme volgde op de derde en vierde plaats.

Van Hamme en Qui Cantera (Di Cantero van ter Hulst Z x Quidam de Revel) vervolledigden de top drie. In het zadel van Devils Decision Z (Diamant de Semilly x Calvados Z) strandde de springruiter ook op de vierde plaats. Samen met Studbook Zangersheide's Freaky Dancer Z (For Pleasure) werkte Kirsten Rombouts de top vijf af.

Alle resultaten