Net geen 80 combinaties kwamen aan de start in deze rubriek voor jonge paarden. Cornelis kwam al als achtste aan de beurt op de door haar en Tim Waegeman gefokte Baloucante di Luna. De vijfjarige merrie van Balou du Rouet bleef van al het hout af in het 1.10m hoge parcours en zette daarbij een razendsnelle tijd van 25,21s op de klok. Niemand kon die tijd evenaren en met twee seconden voorsprong schreef het duo opnieuw een proef op naam. 

Op twee kwam de BWP hengst Stormer van het Bevrijdthof (v. Inaico) onder het zadel van de Poolse Adrianna Ostrowska. Ook het brons was voor een hengst en was voor Chesternov (v. KI Checkter) met Bastian Schleider (GER). Het volledige podium bestond uit vijfjarige paarden. De vierde plaats was voor de Zangersheide merrie en tevens beste zesjarige Charlie's Angel Z (v. Comme Il Faut) onder Anna-Elisa Schäfer (GER). De Zangersheide hengst Quinn Star Z (v. Quaprice Bois Margot) besloot met Mohammed Ghanem Al Hajri (UAE) de top vijf. 

Helena Beyers nam de zesde plaats voor haar rekening op de zesjarige Rosalin du Sud (v. Mithras de Regor) gevolgd door Ylona Thijs en de zesjarige Merania (v. Cornet's Diamond) op zeven. 


Uitslag