Katja Haep kwam met Chanita (v. Caretino 2) aan de start van deze tweesterren rubriek over 1.30m. Het duo was met hun tijd van 63.47 seconden goed voor de vijfde plaats. Naast Haep wist ook Benny Naessens zich te plaatsen na een foutloze ronde met Gatsby du Tillard (v. President). Het duo finishte op plaats 19. 

De Fransman Nicolas Deseuzes reed op eigen bodem naar de winst met onder het zadel de Zangersheide hengst Eldorado Sunheup Z (v. Eldorado van de Zeshoek). Jean Luc Mourier en Fol Amour St Denis (v. New York) sprongen naar het zilver en brons was voor de Australiër Christopher Burton met Qatar B (v. Quiran).

Op plaats vier eindigde de Franse Olivier Perreau, hij was 58 honderdsten sneller dan Haep en zadelde Gl Events Faustine Sauvage (v. Kannan).

CSI 1* - 1m20

In de 1m20 hoge rubriek wisten Elona de Clercq en Coline de Coninck de top drie in te rijden. Elona de Clercq werd tweede en zadelde hiervoor haar Zangerheide ruin Cardello Vd Kattevennen Z (v. Cardento). Coline de Coninck volgde met onder het zadel Johnny B Goode vh Harteveld (v. Mr. Blue) en werd derde. Rosalie Lambermont reed de top tien binnen met Galaxi Rose des Vents (v. Kannan).

Proefwinst was voor de BWP'er High level (vLord Z) met in het zadel de Fransman David Mourier.

CSI 1* -1m15

Gudrun Patteet, Thierry Ravel en Victoria Bustin kwamen aan de start in de 1m10 hoge rubriek. Gudrun Patteet was de enige Belgische combinatie die foutloos bleef met onder het zadel Ailey de La Loisne (v. Norton D' Eole). Zij werden zevende. Direct op acht volgde Ravel met Airline R (v. Cassalino). Bustin besloot de top tien in het zadel van Ailey de La Loisne (v. Norton d'Eole).


Bekijk hier de resultaten