Haep rekende op de achtjarige Romy FZ (Baltic VDL, fokker: Az. Agr. Franca Zanetti) om een van de zeventien combinaties in de barrage te zijn. Het duo werkte ook daar foutloos af en sprong haar het brons. Op vier volgde Gilles Borgonjon met Just Him (Toulon). Paris Vandousselaere klasseerde zich op de vijfde plaats met Saido vd Koutermolen (Skill Z) voor Laura Stotzem en Guitlermo (Tangelo van de Zuuthoeve) op zes. De winst was Belgisch getint met de Zangersheide hengst I Am Codex (Codex One, fokker: M. van de Bruggen) onder Doron Kuipers op één. 

Eerder was het Liesje Vanderwegen die zich op het podium zette en Isidor JH Z (Indorado, fokker: Dirk Slootmaeckers) naar het zilver stuurde in de 1.35m rubriek. Louise Van Laer werd hier vijfde op Freaky Dancer Z (For Pleasure).

De andere 1.35m rubriek had een Belgische overwinning, behaald door Jean-Christophe De Grande en de achtjarige Anubis Van de Vossestaart Z (Aimar van het Polderhof, fokker: Alex Cnockaert). Jelle Sappin zette zich op drie met Hanaika. Tussen hen op twee kwam de Zangersheide ruin Dali van 't Prinsenveld Z (Diamant de Semilly, fokker: Stijn Van Campenhout) onder Bart Lips.

Mayke Dierick zorgde voor de winst in de 95cm rubriek met Love Game van Berg Op Zoom (President).

Resultaten