Acht van de net iets meer dan dertig ruiters konden zich plaatsen voor de tweede ronde. Onder hen behoorden twee Belgen: Jos Verlooy en Pieter Clemens. Verlooy bekroonde zijn al eerder succesvolle week met het zilver voor Fts Killossery Konfusion, een dertienjarige ruin van Siec Livello uit de fokkerij van F & L Glynn. Met ongeveer een halve seconde verschil was het de plaatselijke combinatie Hans-Dieter Dreher zie zich opnieuw de overwinning toekende op Cous Cous (Cachas), fokker: Hols). De top drie werd besloten door Steve Guerdat en Double Jeu d'Honvault (Kannan).

Pieter Clemens besloot op zes met Quatinka (Frh Quaid). Wilm Vermeir kon zich nipt niet plaatsen voor de tweede ronde ondanks een foutloze eerste rit op Magic van't Hulgenrode Z (Midas vh Endhouse) maar kon zich toch nog klasseren met de elfde plaats.

Op vier stond Loewie Joppen die Osiris FZ (Dallas) dubbel foutloos hield. De Duitse Marie Schulze Topphoff was de laatste om geen enkele fout te maken en kwam met Villimey V. Gaste (Van Helsing) op vijf.

Resultaten