Zowel van Hoydonck als Lamers wisten als enige de chrono binnen de 51 seconden te stoppen, wat hen plaatsen helemaal aan de kop van het klassement opleverde. Van Hoydonck stuurde de 9-jarige vosmerrie Elize Z (Elvis Ter Putte) in 50.06 seconden naar goud, op een goede 60 honderdsten gevolgd door Lamers in het zadel van Charming Edition (Namelus R). De Nederlander Joost Martens zorgde voor een onderbreking in de Belgische zegereeks, en nam met Circee de La Haye (Norman Pre Noir) het brons voor zijn rekening. Charlotte Mahieu sloot dan weer aan als vierde, door op de rug van Kiarado (Diarado) af te klokken op 51.58 seconden.

Vind de resultaten van de 1* 1.30m eerste rubriek hier.

Diezelfde Lamers en Mahieu zorgden in het tweede klassement voor het goud en zilver. Lamers klokte met Charming Edition (Namelus R) af op 50.71 seconden, en won het zo in een kleine seconde van Mahieu op de rug van Kiarado (Diarado). Het brons werd hier weggekaapt door de Noorse Jenny Krogsaeter in het zadel van Caluna de Berlo Z (Chellsini Z).

Vind de resultaten van de 1* 1.30m tweede rubriek hier.

Tijdens de eerdere 1.15m proef moest Ine Janssen de Deense Sofie Hojris Hansen in het zadel van Univers La Tuiliere (Le Tot de Semilly) voor laten gaan, en werd met een verschil van 10 honderdsten knap tweede. Janssen kon hiervoor rekenen op Ici d'Or van de Klothoef (Toulon), die het parcours dan weer 30 honderdsten sneller aflegde dan de achtjarige merrie Kizil Kourgan Hero Z onder het zadel van Milan Lamers.

Vind de volledige uitslag van de 1* 1.15m rubriek hier.