Verberckmoes zette op de rug van de 8-jarige schimmelmerrie Lamira ES een sterke ronde neer, in een niet te evenaren tijd van 55.37 seconden. De Zwitser Dominico Morosoli kwam met Ejando B (Quasimodo Vd Molendreef) nog het dichtst in de buurt, en kon met een tijd van 57.61 seconden het zilver in de wacht slepen. Kenneth Graham uit Ierland eindigde 14 honderdsten na Morosoli, wat hem in het zadel van Tullabeg Jackson (Dignified Van'T Zorgvliet) de laatste plek op het podium opleverde.

De vierde plek ging naar Christina Thomas en de 7-jarige ruin Lord Alexander Cte (Böckmann'S Lord Prezi), gevolgd door Nadja Peter Steiner op Loki NN (London).

Vind de volledige uitslag hier.

Wat later op de dag kwamen er nog enkele Belgische combinaties aan de start van rubrieken categorie Bronze. Over een hoogte van 1.20m zorgde Nicolas Lambrecht voor de beste prestatie onder de Belgische vlag en werd zesde met Bahia d'Elke (v. Kannan*Gfe). Voor Gail Demuynck was er een achtste plaats voorzien op Armageddon vh Leeuwerikenhof (v. Amour He van t Leeuwerikenhof). 

Vind de volledige uitslag van de Bronze 1.20m hier

Over 1.10m was opnieuw Demuynck het meest succesvol. Met deze keer Aristo van't Leeuwerikenhof Z (v. Aimar van het Polderhof) onder het zadel eindigde de Belg op tien gevolgd door Alexis Hemeryck met Fitzgerald WM (v. Bisquet Balou C vd Mispel) op elf. 

Vind de volledige uitslag van de Bronze 1.10m hier