Demuynck en haar BWP-merrie bleven net geen seconde voor op Olivier Vandamme die verder eigenhandig het podium afwerkte. Vandamme sprong met Nimbus vd Donkhoeve (Carrera VDL) naar de tweede plaats. Samen met Chatondo (Chacco-Blue) strandde de springruiter op de derde plek.

Het paar werd opgevolgd door Christophe Leutenez die met Fire Rock Du Lozon (Contendro) voor bleef op Charlotte Lutz met onder het zadel de BWP-ruin, Odin van 't Merelsnest (Vigo d'Arsouilles). Joy Demuynck sprong bovendien ook naar de zesde plaats met Urbin Manciais (Kashmir van't Schuttershof) en achtste plek met Joy's Dreamgirl Leeuwerikenhof (Kashmir van 't Schuttershof).

Eigen fokkerij schittert

Eerder hield Charlotte Rooms, Joy Demuynck's vader, Freddy Demuynck, van de eindzege in de 1.25m proef. Het volledig podium strandde daarbij op minder dan een halve seconde verschil van elkaar. Rooms won uiteindelijk met haar eigen gefokte, Positif Van 't Paradijs (Bamako de Muze). Op het podium volgde Freddy Demuynck met Nashville van 't Leeuwerikenhof Z (Nabab de Rêve) voor Renaud Burgelman met de 14-jarige BWP-merrie, Indra (Enrico vd Withoeve).

In de 1.15m ochtendrubriek hield Dimitri Ver Linde de familie Bomeré achter zich. Samen met Oceane Z (Ogano Sitte) won Ver Linde de 1.15m rubriek. Ella Bomere volgde met haar eigen  Helios van 't Hemelszoet voor vader, Bart Bomere met onder het zadel de eigen gefokte, zesjarige, Iwatch van 't Ameldonk Z (I'M Special de Muze).

Alle uitslagen