Maar liefst 60 combinaties kwamen aan de start in 1m30 hoge hoofdrubriek van Sint-Katelijne-Waver. Jos Verlooy reed naar de overwinning met Parise van den dael (v. I Am Moerhoeve''s Star). Na een sterke overwinning wist Verlooy ook naar zilver te rijden met onder het zadel Oraline van prinseveld (v. Thunder Van De Zuuthoeve) en wist zo Laurent Nuyens naar een derde plaats te verwijzen met Daddy s Day Dream P (v. Just Daddy P).

Net buiten het podium volgde Charlotte Goedermans, met onder het zadel Porto Alegre Dwerse Hagen (v. Boyfriend du Seigneur). Lauranne Spits vervolledigde de top vijf met Javanna van de torredreef (v. Wandor Van De Mispelaere).

1m25 rubriek

In de 1m25 hoge rubriek sprong Jan Vlemmix naar de overwinning met onder het zadel de Zangersheid merrie Sensation Z (v. Starpower). In een tijd van 3O,18 seconden wist hij Matthias Hens voor te blijven. Hij zadelde Quel Vedet Van De Grenshoeve (v. El Torreo De Muze). Lieve Tuerlinckx en Aquila van de bergvijverhoeve (v. Chatman) werden derde.

De top vijf werd vervolledigd door Nils Vanhees en Irona van beek (v. Stakkato) die vierde werden. De vijfde plaats was voor Jan Caers, hij zadelde Coming Home Z (v. Calvaro Z).

1m15 rubriek

Over 1.15m won Shirley Maes in het zadel van Guantanamo van de Steenbeek (v. Flamenco Desemilly). Het paar bleef ruim een halve seconde voor op Lien Van Ende en Decadente v t Oud Molenhof Z (v. Don Blomme v. Sappenleen) die tweede werden. Yne Saeys maakte de top drie compleet met Hurry Up van het Vliethof (v. Quadrillo). Op vier zagen we Sandra Willocx met Louisiana De Wiqui (v. Darco) gevolgd door Stephanie Storms op Eir van de Tombeele (v. Clinton).

Bekijk hier de resultaten