Op de rug van Santa Maria Optima bleef Van Dijck exact een seconde sneller dan die andere topper, Robin Vermeir. Vermeir klokte met Ottawa van het Verbrand Goed af op 32.55 seconden en kaapte het zilver weg. De pony Ronny, eveneens onder het zadel van Van Dijck, snelde in een tijd van 33.15 seconden naar de laatste podiumplaats.

Als vierde, en laatste dubbel foutloze combinatie mochten Mitchel Heylen en Kaatje van de Beekerheide vlak achter de top drie aansluiten in de prijsuitreiking. Yari Van Den Branden tikte met Geena Lisa één balk uit de lepels, maar kon met een verpletterende tijd van 30.96 seconden wel nog een plek achteraan de top vijf veroveren.

Yari Van Den Branden vooraan top vijf in 1.10m nummer

In de voorafgaande 1.10m proef waren de balken Van Den Branden beter gezind. Samen met Geena Lisa bleef het hout volledig onaangeroerd, en met een tijd van 33.45 seconden was het paar meer dan goed voor goud. Beide overige podiumplaatsen gingen naar Elise Van Regenmortel, die Troubadour Optimus en Orchid's Mila op 6 honderdsten van elkaar door de finish stuurde.

Vind alle resultaten hier.