Tien combinaties kwamen aan de start van de hoofdrubriek. Het 1.20m hoge parcours eiste heel wat slachtoffers, enkel Jonas Soenen wist het hoofd koel te houden. In het zadel van Kyra vd Koningslinde sprong hij foutloos naar de overwinning, iets waar hij als enige in slaagde. 

Ellen Vandeven had op Titanne vd Rottery Z een razendsnelle tijd maar een balk liet hen op de tweede plaats stranden. Isolde Van de Sompele werd derde met Kira v/h Klein Reigaertsvliet. In de top vijf zagen we nog Ayco Bauwens op vier met Chevignon gevolgd door Leonard Boelens op vijf met Quinta van d'Abdijhoeve. 

Proef 1.10m

Vandeven was eerder ook al de snelste met Titanne vd Rottery Z en kwam foutloos op één te staan van de rubriek over 1.10m. Op twee kwam Alyssa De Baets met Juorum van Tweldhof op de voet gevolgd door Rhune Storme die derde werd op Omer Van Hof Ter Haerschaere. Op vier stond Günther De Zutter met Dobbiaco Z, Annelore Desmet werd vijfde op Too Late de Breve Z.

Proef 1m

In de rubriek over 1m hield Vincent Martens de binnen eigen muren. De staleigenaar reed op Pleasure naar de overwinning. De tweede plaats was voor Luna De Wilde, die vier seconden meer nodig had om foutloos te finishen op Goldlight C. Marcia Degreve vervolledigde het podium met Queso Z. Lisa Pamperl vulde de vierde plaats in met Take Off AP Z voor Silke Leten en Cataleya EZ. 

Pony's

Bij de pony's was Stien Bultinck opnieuw de beste amazone in het zadel van Chica van de Eekhoek. Enkel dit duo hield alle balken in de lepels. Zita De Wilde was op Orchid's Nanette beduidend sneller maar werd een springfout aangerekend waardoor ze op twee kwam. Léonie Buyck werd derde met Dart, De Wilde sloot de rubriek af met L'Eros van het Eikerhof. 

In de rubriek over 90cm was De Wilde dan weer gretig aanwezig en nam zowel goud als zilver mee naar huis met haar pony's, waarvan L'Eros van het Eikerhof voor de overwinning zorgde. Op drie zagen we Louise Brusselle en Atchoum's Dream. Verder was Stien Bultinck nog foutloos en vierde met Chica van de Eekhoek net als June Van Den Abeele die vijfde werd op Warre. 

Alle resultaten