Over 1.10m hield Isabel Debeuf de concurrentie achter haar in het zadel van Ines. Met een seconde verschil verwezen ze Margaux Bert op Qui-Vive van de Nachtegale naar de tweede plaats. Zij werden op de hielen gezeten door Jonas Vanhollebeke met Real Pleasure StalHDC. De laatste die in de prijzen viel was Jean-Baptiste Defever op vier met Clin D'Oeïl Van de Mispelaere. 

Proef 1m

Ook in de rubriek over 1m was het net niet voor Bert en Qui-Vive. Het duo werd wederom naar de tweede plaats verwezen, deze keer door Merel Wittebolle op Odina van 't Siamshof. Maud Alliet werd derde in het zadel van First One vd Waterstraat. Op vier zagen we opnieuw Defever met Clin D'Oeïl Van de Mispelaere. 

Pony's

Bij de hoogste ponyrubriek was Julie Van Hollebeke succesvol op Dollar Boy gevolgd door Margot Debussche en Murphy's Law die de tweede plaats innamen. Apolline Vanoverberghe reed Moustache ook foutloos over de hindernissen en werd derde, Wittebolle sloot de rubriek af in het zadel van Ranger.

Wittebolle was over 1.10m de beste amazone met opnieuw Ranger onder het zadel. Daarna volgde Julie Van Hollebeke met maar liefst drie opeenvolgende plaatsen. In het zadel van Vagalam Merveilles werd de amazone tweede, Orchid's Auriske was goed voor de derde plaats. Milo D.J. vervolledigde het rijtje en werd vierde onder Van Hollebeke.

Over 1m won Manon Vinckier met Nero Van Het Pleintje. Apolline Vanoverberghe werd met Iarentina tweede terwijl de derde plaats voor Laurence Declercq was met Harmonie Du Levant. Céleste Thys kwam op vier met Cadance du Costilg. De rubriek werd afgesloten door Thibault Van Hollebeke en Gigolo op vijf. 

Alle resultaten