Jérôme Guery reed naar een twaalfde plaats in de 1m40 hoge rubriek. In een tijd van 62.85 seconden reed hij de tienjarige merrie Quilana Denfer (v. Quidam de Revel) foutloos rond. Cyril Cools kon rekenen op Seahorse Z (v. Scendix) om eveneens foutloos te blijven, zij finishten op negentien.

De Zangersheide hengst Baltazar D Z (v. Balougran) sprong naar een derde plaats met de Spanjaard Ismael Garcia Roque. Op eigen bodem reed Leticia Riva Gil naar de overwinning in het zadel van Cadum de Champloue (v.  Diamant de Semilly). Zij was bijna 3 seconden sneller dan de Duitser Cedric Wolf en Dsp chicitito (v. Crossfire). De top vijf werd vervolledigd door Brit Chad Fellows en de Spanjaard Eduardo Blanco Martin.

Silver Tour 1.25m

Wat later besloot Anouch Danneels de dag met een overwinning in de Silver rubriek. Over 1.25m was de amazone de beste met Oakingham Francessca (v. Heartbreaker). Op twee stond de Portugese Norbert Ell met Tati Lulu d'Aubigny (v. Baloubet du Rouet) gevolgd door Kessy van Berlo en Fostara (v. Azteca VDL).


Bekijk hier de resultaten