In het zadel van de dochter van Echo van 't Spieveld bleef Geerts als enige foutloos onder de 36 seconden. Yari Van den Branden volgde met de achtjarige Ohara (Action-Breaker) op de tweede plaats voor de Grand Prix-winnaar van de week ervoor, Nico Van der Plaetsen. De Antwerpenaar vervolledigde het podium met My Secret Of Usie (Emerald).

Het paar werd opgevolgd door Matthias Hens met zijn zevenjarige Princess Van 't Heike (Cumthago C). Tinne Van Opdorp vervolledigde de top vijf in het zadel van Quasina III St Ghyvan Z (Quidam de Revel).

Boy-Adrian Van Gelderen wint op zaterdag

Op zaterdag  schreef Boy-Adrian van Gelderen de 1.25m hoofdrubriek op naam. Enkel de top vijf wist foutloos te eindigen. Op de rug van zijn eigen zesjarige Quilana vd Drie Linden (Chatman) bleef Van Gelderen minder dan een seconde voor op Janke Beunkens met de negenjarige ruin "I". Robin Van Thillo volgde met de dochter van Balpar de Trebox Z, Bibi d'Emma, op de derde plaats.

Net buiten het podium strandde Cara Janssens met Ironiki (Cassini Gold) voor Michael Korompis en Maverick Van 't Leetereind (Epleaser Van 't Heike).

In de 1.15m proef wisten Lise Renders met Jusifeuer G & W (Quickfeuer Van Koekshof) en Lennert Francken met Quanto Vd Burcht (VDL Zirocco Blue) de eindzeges op naam te schrijven.

Alle resultaten