De volledige top drie strandde op minder dan een halve seconde verschil van elkaar. Bert Panneels plaatste zich als tweede met zijn eigen, Ogina vd Bisschop (Vigo d'Arsouilles). De derde plaats kwam op naam van Oost-Vlaming, Stephan Verschuere en Cela Van Koekenhuyze (Casallo Z).

Organisator, Jan Vermeiren volgde met Qmusic-K van 't Kattenheye (Le Blue Diamond van t Ruytershof), voor Dieter Vermeiren en Kingston Town 111 Z (Kashmir van Schuttershof).

Eerder sprong Marlie van Raemdonck met Lotus vd Kristianhoeve (Copperfield Von der Held) naar de 1.30m winst! Janne Caals volgde met Quizz van de Zandloper (Corydon van T&L) voor Gilles van Hamme en Lotto Indebus Z (Lamm de Fetan).

Ook in de 1.20m rubriek plaatste Janne Caals zich tweede. Ditmaals diende de amazone, Eyleen Smets met Gominka L (Numero Uno) voor zich te dulden. Calls en haar achtjarige dochter van Corydon van T&L volgden voor  Marc Bastiaens met Oleron van de Vossekant (Falco).

In het 1.10m won Janne Caals met haar eigen Leffe van de Zandloper (Houston). Lyan de Backer volgde met Quinta van "t Akkerhof (Cicero Z van Paemel) voor Hebe de Maeyer en Sandor van 't Hellewater (Stakkato).

Alle uitslagen