Bij de Pony's behaalde Theeuwes de overwinning in het zadel van Matteo 5. Het duo werd door twee van de drie jury's op één genoteerd en bij de ander op drie. Een totaal van 72,117% was goed voor winst. Landgenote Alexine Herweyers had twee troeven aan de start van deze rubriek en reed met Lesch La Perla naar 70,765%, goed voor het brons. Een totaal van 69,550% voor Terbofens Charico betekende de vierde plaats.

Young Rider Britt Van De Weyer reed eveneens naar het podium en kreeg het brons omgehangen op Indini. Hun proef was goed voor 69,314%. Met dat resultaat leunden ze dicht aan tegen de nummers één en twee die respectievelijk 69,902% en 69,804% kregen. Jette de Jong en Heavenly Charming, het Belgisch kampioenenduo, kreeg 68,253% en strandde op zeven. 

Amber Hennes eiste bij de Junioren de tweede plaats op in het zadel van Keukens Geens Allegro V/H Trichelhof. Met hun totaal van 69,951% zaten ook zij dicht bij de winnende score van 70,294%, behaald door de Franse Ines De Koninck en Feuerdorn VB. 

De CDI4* had Larissa Pauluis met Flambeau als Belgische afgevaardigde. De Wereldbekercombinatie werd met een score van 70,277% vierde maar stonden bij een jury wel op één, tweemaal op drie, eens op vijf en op zeven. 

Liselot Dupont werd met Iago La Perle tweede in de CDI1*, waar ook Djessy Petitjean zich liet opvallen met een vierde plaats voor Quasino. 

Alle resultaten