Deloof volgde met haar eigen sBs-ruin, Ito (Marius Claudius) op minder dan een halve seconde verschil. Op de derde plaats strandde Team Philippaerts dankzij Jenny Krogsaeter (NOR) en Kwik Tweet (For Pleasure).

Het paar bleef Zoe Conter met haar Davidoff de Lassus (Ugano Sitte) voor. Thibault Philippaerts vervolledigde de top vijf in het zadel van de Harley VDL-zoon, Kharley V.

Eerder hield Kim Thiry, Jean-Christophe de Grande van de winst in de 1.30m rubriek. De Limburgse springruiter won met Philae van het Eikenhof (For Pleasure) op minder dan één tiende van een seconde verschil. Jean-Christophe de Grande volgde met Anubis van de Vossestaart (Aimar van het Polderhof) voor Marlies Van Raemdonck en Lotus vd Kristinahoeve (Copperfield Von Der Held).

De eerste winst van de dag, een 1.20m proef, kwam op naam van Rik Nauta en Lorenzo de Luca's voormalige Limestone Grey (Numero Uno). Anke De Breucker volgde met Noesje Van d'Abelendreef (Andiamo) voor Cedric Poets en Q-Domingo v/h Kampagnehof (Dublin van Overis).

Alle uitslagen