Hannes Symons stuurde de zwarte Stakkato dochter, H5 Sevilla als snelste foutloos rond in een tijd van 22.73 seconden, en greep zo het goud. De Nederlander Joewie Joppen had een halve seconde langer nodig om in het zadel van Candy Holiday (Cardento 933) het 1.30m hoge parcours rond te springen, wat hem het zilver opleverde. De Ier Thomas O'Brien volgde als derde samen met de 8-jarige Palimera GE (Balou du Rouet).

Net buiten het podium nam Alexander Kumps op de rug van de 7-jarige ruin Corvette 2g Z nog de vierde plaats voor zijn rekening.

Klik hier voor de uitslagen van de 1* 1.20m rubriek.

Ine Janssens zorgde al voor Belgische winst in de 1* 1.10m openingsrubriek van de dag. Janssen zette in het zadel van Ici d'Or van de Klothoef (Toulon) een onklopbare tijd van 25.68 seconden neer, en verwees zo Thomas O'Brien hier naar een tweede plek. De Ier klokte met Saint Vidal S (Stolzenberg) af op 27.26 seconden. Het podium werd compleet gemaakt door de Deense Sofie Hojris Hansen en Univers La Tuiliere (Le Tot de Semilly), die met Iep (Zambesi) ook nog de vierde plek voor haar rekening nam.

Vind hier de uitslagen van de 1* 1.10m rubriek.