Een knap podium werd aangevoerd door Alexander Housen, die samen met Astrid's Lad slechts 61.97 seconden nodig had om foutloos rond te geraken. Met een tijd van 63.31 seconden stapte Shari de Laet op het tweede schavotje met nog een Belgische medaille. De Laet zette deze prestatie neer op de rug van de donkere merrie Cataleya 3 (Cachas). De laatste podiumplaats ging naar de Ier Shane O'Meara, die met Iris (Starpower) net iets meer dan 25 honderdsten na de Laet wist te eindigen.

Verder reden Frederic Vernaet met Okina van de Bien (Toulon), en Lieven Devos in het zadel van Fiorucci (E-Pleasure) eveneens naar een klassering. Ze werden respectievelijk zesde en zevende met beide knappe foutloze omlopen. 

Vind de volledige uitslag hier.

Ook Kasper de Boeck was succesvol in de Silver-rubrieken. Over 1.25m hoge hindernissen sprong de Belg naar het zilver op de rug van Gerenia (v. Cantos). De winst was voor Joanne Mcglory in het zadel van Calimera (v. Conthargos). Haar landgenote Jake Ward sloot de top drie af met Stakkatolita PS

Vind de volledige uitslag van deze rubriek hier