Geoffrey Cobbaut sprong in deze 1.25m rubriek naar de winst met zijn achtjarige Caro T Z (Contendro I). Het paar bleef exact 0,6 seconden voor op Brent De Schrijver die het podium verder afwerkte.

De Oost-Vlaamse jeugdruiter strandde op de tweede plaats met zijn Liv Good vd Kattevennen Z (Levisto Z) en schreef de derde plaats op naam met Queen B Prinseveld DSC (Rock 'N Roll Semilly).

Net buiten de top drie volgde Melanie Deloof met Lupitrella (Lupicor II) voor Robbe Van Boxstael met de 10-jarige Nina van 't Farsenhoven (Vivaldi du Seigneur).

Giovanni Calleeuw wint 1.20m Grote Tour

Eerder schreef Giovanni Calleeuw de 1.20m Pro Tour op naam. Samen met de 8-jarige Daikira Van de Bekemolen z (Dieu Merci van T&L) sprong Calleeuw met ruim één seconde voorsprong naar de winst. Femke Deny volgt op het podium met Anton Z (Adorado) terwijl Louise Florizoone de top drie afwerkt in het zadel van Mabelle van Eyck Z (Mylord Carthago).

Louis Strubbe wint Fun Tour

Als één van de laatste aan de start sprong Louis Strubbe op zondag naar de hoofdwinst. In het zadel van de 16-jarige Contiga (Lupicor) hield de West-Vlaming, Lore Decock met Chakille d'Amour (Clinton I) achter zich. Dimitri Peeters vervolledigde de top drie met Labelle van 't Ameldonk Z (Lavallino Ter Klomp).

Alle resultaten