Het 1.55m hoge parcours werd verreden met een basisronde en barrage. 50 combinaties hadden zich geselecteerd voor deze hoofdrubriek, waarvan er slechts acht de barrage wisten te bereiken. Frédéric Vernaet was de enige Belg die zich wist te plaatsen voor de tweede fase en rondde die af met vier strafpunten en een zesde plaats voor Icloud, een tienjarige hengst van Calmando 3. 

De winst kwam op naam van Jana Wargers. De Duitse amazone hield er met Dorette (v. Dollar du Murier) een foutloze barrage op na in een tijd van 34,12s. Marlon Modolo Zanotelli stuurde Deesse de Coquerie (v. Consul DI Vie Z) foutloos rond in een tijd van 34,54s en werd tweede. De Italiaan Emanuele Camilli vervolledigde het podium en had de BWP ruin Odense Odeveld onder het zadel. De negenjarige zoon van Diamant de Semilly kwam over de finish in 36,81s. 

Koen Vereecke had met Lector vd Bisschop (v. Bamako de Muze) een succesvolle week maar de Belg strandde met een springfout op veertien. Nicola Philippaerts zagen we met H&M Luna van 't Ruytershof Z (v. Levisto Z) op zeventien.


Resultaten