De amazone wist samen met nummer twee, Evert Van Mele, foutloos te blijven en had tevens ook de snelste ronde. In het zadel van Joker Van De La Rosteehoeve (v. Faldiano) bleef ze bijna 2 seconden voor op Labrusca de Muze (v. Elvis ter Putte) en Van Mele. Dorien Berkers volgde er op drie met Argos van Hof ter Naillen (v. Querlybet Hero), zij eindigden met 4 strafpunten. Amber Vandaele was ook geplaatst met Iara VDP Z (v. Itackie Deux), zij hadden de tweede beste tijd maar moesten hun ronde besluiten met 8 strafpunten. 

Eerder in de 1.10m zadelde De Graaf Kriannelina (v. Cidane) maar landde net buiten het podium op vier. Het was Vincent De Vlieger die Flying Picasso (v. Emir Van De Cadzand) naar de overwinning reed. Hij was bijna 4,5 seconden sneller dan de opvolgende combinatie, Julie Schepens en Zizi Du Culot (v. Ufo du Culot Z). Magali Otto en Kasper van t Heideveld (v. Nabab de Reve) kwamen op de derde plaats. 

In de 1m rubriek ging de winst naar Jolien Schepens en Unique Normand (v. Derby du Gite). Plaats twee was voor Virginie De Meersman (Woodfield Supreme). Schepens en Zizi Du Culot herhaalden hun derde plaats. 

Bekijk alle resultaten hier