De 10-jarige BWP'er finishte eerste in 36.34. Steve Auwers zat hen op de hielen en reed met Extreme M (v. Vaillant) in 37.22 naar de tweede plaats. De derde plaats was voor Gert Bloemen en Wiqui van Chapelbridge Z (v. Wilson), met een tijd van 37.97. 

Vier was voor Kim Keymis met Dirina OH Z (v. Dicasi OH), gevolgd door Laura Stotzem en Gina van Berkenbroeck (v. Gitano) op vijf. 

Eerder werd de 1.15m verreden, waarin Kim Nullens het snelst was. Zij rekende op Glamour om de winst te kunnen verzekeren. Valerie Clauw reed Chester VI Z (v. Clintissimo z) naar de tweede plaats. Stephanie Peeters maakt er de top drie af met Emmy Z (v. Emerald). Goossens deed ook in deze rubriek een gooi naar de overwinning met Cara Mia HP Z (v. Connor) maar moest genoegen nemen met de vierde plaats. 

In de 1.05m was de winst voor Stephanie Torfs en Miss Perfect MT (v. Inshallah de Muze). 

De zaterdag werd voor de KR afgesloten met de Queens Cup 1.05m. Kim Horrix spant er de kroon met de BWP'er Sammy again (v. Non top). Verder op het podium kwam Stefanie Grootjans en Nechama van de Pertjeshoeve (v. Cumthago C) op twee. Kaat Pluymers besluit het podium met Gentle van de Berkenen Z (v. Golden Boy du Val du Geer).

De hoogste rubriek was er eentje over 1.20m. Ook daarin kon Brecht Goossens zijn stempel drukken met een tweede en derde plaats. Hij warmde er de winnaar van zondag, Mr Kannan V/h Hulstenhof alvast op en werd derde. Met Oscar V/h Hulstenhof, die eveneens ook een Zirocco Blue VDL-afstamming heeft, verbeterde hij zichzelf en eindigde tweede. Hij moest enkel zijn meerdere erkennen in Glenn Clauw en Hanukkah Gravelotte (v. Arko III). 

En nogmaals Brecht Goossens op één en twee in het jachtparcours over 1.15m. Cara Mia HP Z was er overtuigend de snelste, gevolgd door Double Turn Z (v. Diarado). Stephanie Peeters en Emmy Z behaalden hier ook een derde plaats. 

In de Hippo Revue competitie was Jens Thys de winnaar met Fortuin Z (v. For Fox Heldenlaan Z) over 1.05m. 

Klik hier voor alle resultaten