Op ruim zeventig starters werd een slecht elfkoppige barrage geselecteerd. De Belgische eer werd hooggehouden door Emilie conter, die op Trixie Z (v. Scuderia 1918 Tobago Z) een knappe basisronde neerzette. De barrage scheidde het kaf van het koren en ook Conter ging in de fout met de negenjarige Zangersheide merrie. Het duo was goed voor de tiende plaats. 

Op één stond Pedro Veniss, die gisteren ook al de zege op naam schreef. Deze keer had de Braziliaan Boeckmanns Lord Pezi Junior (v. Böckmann's Lord Pezi) onder het zadel. Zij reden naar de snelste chrono met een tijd van 42,15s. Nog nipt binnen dezelfde seconde finishte Juliette Faligot. De Franse amazone vormde een duo met Arqana de Riverland (v. Cornet Obolensky) en finishte in 42,95s. Millie Allen besloot met Crazy Daisy 13 (v. Chacco-Blue) het podium met een tijd van 43,36s. 

De vijfde plaats werd ingenomen door een Belgisch paard en kwam op naam van de elfjarige Miss Marie van 't Winnenhof (v. Edjaz van 't Merelsnest), een BWP gefokte merrie. 

Uitslag