Arroyave kwam al vroeg aan de start in deze rubriek voor 5-jarige paarden. In het zadel van de dochter van Mylord Carthago legde ze de lat hoog met een dubbel foutloze omloop in een tijd van 32,50s. Niemand kon tippen aan hun ronde en het Belgische duo zegevierde. Ze hielden de door Stal 't Meulenhof gefokte Tarte Tatin van't Meulenhof, een BWP merrie van Eames de Hus achter zich. Onder Davide Kainich werd zij tweede. Scott Brash besloot de top drie met zijn eigen gefokte Hello Duchess (Cornado). 

Op de vijfde plaats zagen we Triple Touch of Magic, een BWP hengst van Untouchable uit de fokkerij van Jan Van den Nyden. Eric Heudens' gefokte Lafayette vd Vreun Z (Luigi d'Eclipse) volgde op zes. 

Resultaten

Voor Mike van Belle en Jarsy Lvp bracht de donderdagochtend een top tien notering in de Gold 1.30m rubriek. Met de 9-jarige sBs merrie van Toulon werd van Belle achtste. De winst was voor Nico Esprit's Esprit de l'Esprit Z en Carlos Borho Giron. Ook Koen Vereecke en Quickly vd Kruishoeve (Mosito van het Hellehof) sprongen in de prijzen. 

Mathieu Guery houdt vader Jérôme achter zich op het podium van de Grote Prijs-kwalificatie

In de Silver Tour Grote Prijs kwalificatie was het het geslacht Guery die domineerde. Mathieu Guery stuurde de 9-jarige Time-Breaker S Z (Toulon, fokker: P. Sleutels) naar de tweede plaats en klopte met ongeveer een halve seconde vader Jérôme die aan de start kwam op de 8-jarige Quito de Mariposa (Comme il Faut, fokker: Koen De Brabander en Alexander Oancea). De winst was voor Davide Kainich en Gaelle de Gree (Kannan). 

Resultaten


F. ©: 1clicphoto