Twee duo's wisten de twee omlopen foutloos af te werken. Lopes en haar BWP-merrie, Nette Van Kattebeek (Darco, fokker: Dirk Theunis) bleven ruim één seconde voor op Ben Thiry en Prima Vera TB (Lavallino ter Klomp). Op de derde plaats volgde Simon Deruyter met Liandor v/h Westhof (Wandor van de Mispelaere).

Net buiten het podium volgde Shauni Van Opstal met Kwinta Van de Bremboshoeve (Breemeersen Crescendo). De top vijf werd afgewerkt door Marie-Julie de Neve en Denia van Hemelsoet BG Z (Diarado).

Eerder won Julie Lamberts de 1.20m Klasse M. In het zadel van Daytona LV Z (Dominator 2000 Z) verwees Lamberts Ines Lopes naar de tweede en derde plaats. Lopes strandde op de tweede plaats met Tindra WP Z (Tangelo vd Zuuthoeve) en op drie met Icksilbera vh Meerdaalwoud (Cardento).

Claire van Biesen won de Klasse L. Op de rug van Rosemary v/h Lilleveld (Diamant de Semilly) bleef de amazone, Tille Marien met Pamela van het Molenhof (Clarimo) voor. Laura Meurrens en Innocent Boy van 't Roth (Cardento) vervolledigden de top drie.

Alle uitslagen