In de 1.20m hoofdrubriek sprong Pieters naar de winst met zijn 10-jarige NAbab de Rêve-merrie, Opinel. Samen met HErman Claessens' gefokte merrie bleef Pieters, zichzelf voor. Hij strandde ook op de tweede plaats met L'Arc Louis 2 Z (L'Arc de Triomphe). De derde plaats van deze regionale rubriek kwam op naam van Brent de Smit en de 11-jarige Nina van 't Ruytershof (Plot Blue).

Het duo werd opgevolgd door Willem Verbrakel, die met Sanne van de Koeboshoeve (Kannan) voor bleef op Jordy Oostvogels met Rocky Star Van de Eester (Elvis ter Putte).

Femke de Graaf won naast de HROV titel ook de 1.15m rubriek. In het zadel van Ascalina DH Z (Asca Z) bleef De Graaf ruim twee seconden voor op Jinthe van Steerthem met Nayni (Harley VDL). Tess van Puyvelde volgde met Rêve de la Lande (Bamako de Muze) op de derde trede van het podium.

In de 1.00m ponyrubriek hield Carolle Bael de concurrentie achter zich. Bael won de hoogste pony proef met Quality van 't Achterhof (Principal Dream V D Deltahoeve).  Na een barrage met vier bleef de amazone, Febe Schlachmuylders met Joly's Macho (Riddersholm Salem) voor. Eveneens foutloos volgde Josephine de Brabander met Medina Van de Bochten (Vedet van de Vondelhoeve) op de derde plaats.

Alle uitslagen