Femke de Graaf is HROV kampioen! "Ik vertrouw Joker blindelings!"

Femke de Graaf is HROV kampioen! "Ik vertrouw Joker blindelings!"

Voormalig JumpingSMS Queen, Femke de Graaf heeft op zondag het kampioenschap voor senioren gewonnen. De Graaf won op zondag de titel met haar BWP-ruin, Joker Van de La Rosteehoeve (Faldiano). "Altijd leuk als je zo'n titel op je palmares kan bijvoegen!" reageert de amazone na afloop. "Echt een droom dat het nu twee jaar op rij lukt!"

"We proberen ons hoofd koel te houden want er kan nog van alles veranderen maar ik ben al heel blij met hoe de 2 eerste rondes zijn verlopen." gaat de kampioene verder. "Ik koos voor Joker omdat ik hem blindelings vertrouw ik kan altijd op hem rekenen, hij zal altijd alles geven in de ring voor mij. Hij is ook geboren bij ons uit onze eigen fokkerij Van De La Rosteehoeve en ik heb hem zelf helemaal opgeleid dus dat maakt onze band nog specialer. Dit allemaal bereik je natuurlijk ook niet zonder een top team achter je. Elke dag kan ik rekenen op de hulp van mijn team, waar ik zeer dankbaar voor ben."

Met haar eigen gefokte BWP-merrie, Ranja B&V volgde Audrey de Bock op het podium. De Bock en de dochter van Tangelo van de Zuuthoeve verwezen regerend kampioen van Deinze, Jonas Saey naar de derde plaats. Saey vervolledigde de top drie met Patrisia van 't Vennehof (Quasimodo vd Molendreef).

Net buiten het podium volgde Mario Caluwé met Valentina DH Z (Va-Vite) voor Anouk de Proft met Monaco du Chablis (Norton d'Eole).

Uitslag