Op de rug van Rose van de Rostal, een dochter van Lavallino ter Klomp, had Peeters het beste resultaat. Een foutloze omloop in het 1.25m hoge parcours leverde de derde plaats op voor het duo. Maar ook Corbelle T&L Z (Corydon van T&L) zette haar beste beentje voor onder Peeters. De door Delphine en Cedric Tilleman gefokte Zangersheide merrie werd vierde. 

Op tien zagen e nog de Zangersheide merrie Detective Vive Z (Dominator 2000 Z) onder Jack Ansems. Op elf volgde de Zangersheide hengst Davinci Z met Megan James.

Resultaten

In de Gold 1.40m rubriek was het podium Belgisch getint. Op één stond de BWP hengst Humberto Ask onder de Ier Nano Healy. De door L. Neyt gefokte zoon van Cornet Obolensky won met ruim een seconde verschil. Het brons was voor de BWP merrie President CL (Harley), een merrie uit de stallen van de familie Vinckx, onder Ismael Garcia Roque. 

Leonie Peeters grijpt brons in GP-kwalificatie

Op de rug van Maquinn vd Heffinck (Quinn vd Heffinck) zorgde Peeters voor een vlekkeloze rit in het 1.45m hoge parcours van de Grote Prijs-kwalificatie. Het duo was zelfs goed voor de derde plaats op net iets meer dan 60 combinaties. De overwinning was ook Belgisch getint met de BWP ruin Livingstone van het Peggershof (Ogano Sitte) op één onder Omer Karaevli). 

Kendra Claricia Brinkop liet zich ook wederom opvallen met I'M Fancy VDM Z (I'M Special de Muze) en stuurde de 8-jarige Zangersheide merrie naar vier. Ook Nicolas Bost rekende op Belgische springkracht en werd achtste op Hilfiger van t Amaldonk Z (Horion de Libersart).