Het 1.40m hoge parcours vormde geen probleem voor van Paesschen en Just Too Late d'Hof Ten Bos. De 8-jarieg sBs ruin van Bentley van de Kapel is een eigen fokproduct van Van Paesschen. Het duo klokte op exact 29s af en werd derde. De winnende tijd van 28,59s kwam op naam van Mark Edwards en de 8-jarige Dillinger NE (Diarado). 

Victor Bettendorf bracht de Zangersheide ruin Atchoum de La Roque Z, een 8-jarige zoon van Armitages Boy uit de stallen van Top Stallions naar de zesde plaats. Op negen kwam de Zangersheide hengst Akito Von Rocherath Z (Arko III) met Chloe Aston. 

Resultaten

Thierry Goffinet had in de rubriek voor 6-jarige paarden al het zilver gescoord met Dratinny Z, een Zangersheide merrie van Dominator 2000 Z. De BWP merrie Rhiannon van de Derkes (Vigo d'Arsouilles) kwam op acht met Chloe Aston. 

In de CSI2* 1.45m rubriek was het Celine Schoonbroodt-De Azevedo die voor het beste resultaat zorgde. In het zadel van de door Gilles Denizet gefokte Deesse des Embruns (Mylord Carthago) werd de amazone vijfde. Op zeven volgde Goffinet met Caruso de Mignot (Diamant de Semilly). Tussen hen in op zes kwam opnieuw de Britse Chloe Aston met de sBs merrie Flavie van de Helle (Carlow van de Helle).