Demeersman waagde zich met de negenjarige hengst Omano BC aan het 1.50m hoge parcours. De zoon van Cumano maakte slechts één fout. Met 46 deelnemers in het veld werden zij zestiende. Tim Prouvé kwam ook hier zijn geluk beproeven met de tienjarige dochter van Elvis ter Putte, Intouchable. Met acht strafpunten kwamen zij op 34 te staan. 

Op het podium kwam wel een Belgisch paard zich in de kijker springen. De Zangersheide ingeschreven Ti Amo B Z (v. Tolan R.) sprong onder Alexander Butler (IRL) naar het zilver. Slechts 18 honderdsten verschil zorgde voor de overwinning voor Olivier Robert (FRA) met Careca LS Elite (v. Carusso LS La Silla). 


Een rubriek eerder was het Tim Prouvé die de 1.40m hoge hindernissen te lijf ging met Ackila Dv Z (v. Aktion Pur Z). Een foutloze ronde leverde het duo de vijftiende plaats op, waarmee ze nog konden delen in de prijzen. 

Ook hier kwam een Zangersheide paard op het zilver. De achtjarige Loulou MPSZ (v. Lord Pezie Junior) werd gereden door de Pool Jaroslaw Skrzyczynski. 

Resultaten