In de 1m20 rubriek voor Children reed Estelle van Tricht met Ferra Van Den Bisschop (v. Vigo d'Arsouilles) naar de overwinning in een tijd van 31,64 seconden. De tweede plaats ging naar Chloé Hoste met Valeriane de moyon (v. Calypso de moyon) met 31,81 seconden. Hoste wist haar opnieuw de top vijf in te rijden en werd met Perigrosso (v. Perigueux) nog eens vierde. Victoria Vanbelle bleef Hoste voor met Chanel de virton (v. Tresor de virton) en greep het brons. 

Binnen de top tien reed Jérôme Denutte naar zowel zeven als acht terwijl Ella Bomeré plaats negen en tien voor haar rekening nam! Denutte kwam met Halinka (v. Cabrio van de Heffinck) op zeven en volgde met G Star du Cartier (v. Cartier van de Heffinck) op acht. Voor Bomere zorgde Iwatch van 't Ameldonk Z (v. I'm Special de Muze) voor het beste resultaat en besloot Helios van 't Hemelszoet (v. Catwalk van de Helle) de top tien. 

Pony 1.20m

Bij de pony's bleef Laure Tijskens twee Nederlandse combinaties voor. Op haar vertrouwde Navayo (v. Jerome van de Vondelhoeve) was de Belgische de snelste over 1.20m. De tweede plaats was voor Renske van Middendorp op Dollar Boy II, landgenote Ava Eden Van Grunsven volgde op drie met Fantasia (v. For Kids Only). 

Robin Vermeir eiste zowel de vierde als de vijfde plaats op. In het zadel van Kristal Sparkle van Begeveld (v. Ponyhoeve Bright Sparkle) was ze goed voor de vierde plaats, Extrait de Tatowin de Tinmont (v. Furzley Fox Trot) bezorgde haar de vijfde plaats. 

CSIU25/Junioren - 1m15

In de rubriek voor de U25 en junioren sprong Anaello Alfano met Calmore Max (v. Balou du Rouet) over de 1m15 hoge hindernissen naar de overwinning. In een tijd van 24,91 verwees ze Evy Claeys naar een tweede plaats, zij zadelde Nasty-flamme (v. Houston). De Luxemburgse Yoa Schartz vervolledigde de top drie in het zadel van Keezo d'Alene (v. Kiwi du Gibet).Janne Caals en Dapper (v. Lupicor) reden zich net buiten de top drie naar een vierde plaats. De vijfde plaats was weggelegd voor de Duitse Amy Helfrich en PSS Can (v. Canstakko).

In de top tien zagen we nog Estee Bomeré op zeven met Chiquita van 't Ameldonk Z (v. Cicero Z Van Paemel). De top tien werd gesloten door Alexy Callewaert en Uletta Z (v. Untouchable). 

Bekijk hier de resultaten