In de 4* competitie had de hoofdrubriek de hindernissen op 1.50m hoogte staan. Schoonbroodt had haar vertrouwde Deesse des Embruns (v. Mylord Carthago) gezadeld voor deze opdracht en doorstond die met glans. Het duo was op geen fout te betrappen en zette zich op zeven. De overwinning was voor Emanuele Gaudiano. De Italiaan won voor eigen publiek in het zadel van Stalensky PS (v. Stakkatol). Steve Guerdat (SUI) achtervolgde op twee met Is-Minka (v. Mylord Carthago). De top drie was compleet met Robert Whitaker en Evert (v. Amadeus). De vijfde plaats was voor de Zangersheide merrie Catharina W&W Z (v. Centurio 22) onder Thiago Ribas Da Costa (BRA). 

Jonge Paarden

Bij de jonge paarden had Schoonbroodt zowel een succesvolle zesjarige als een zevenjarige bij. Arlando van de Kapel Z (v. Aganix du Seigneur Z) was bij de zesjarigen goed voor de achtste plaats, Quito (v. Baltic VDL) zorgde op zijn beurt voor een tiende plaats. 

Estelle Gerard pakt brons in 1* competitie

In de 1* competitie sprong Estelle Gerard naar het brons over 1.30m, in het zadel van Dior van Berkenbroek (v. Diamant de Semilly). Ook hier was Schoonbroodt present, met San Salvador (v. Stolzenberg) op twaalf. 

Bekijk alle resultaten hier