Genin zorgde voor het beste resultaat op de rug van Elliot de Gineau (Kapitol d'Argonne) en werd met de 10-jarige ruin elfde na een vlekkeloze rit. Emilie Conter volgde op twaalf met de eveneens 10-jarige Trixie Z, een dochter van Scuderia 1918 Tobago Z. 

Belgische fokkerij liet zich ook opmerken in deze proef. Voor de Zangersheide ruin Calypso des Joanins Z (Clearway) was er onder Olivier Perreau de tweede plaats. Het brons ging naar Filippo Codecasa en de BWP hengst Lugano van het Lindehof (Darco) uit de fokkerij van Stoeterij Lindehof. Fransman Philippe Rozier zegevierde met Prestigio Ls La Silla (Presley Boy). 

Binnen de top tien werd de BWP hengst Oliver van't Heike (Epleaser van't Heike) vijfde en zagen we op zes de BWP hengst Manchester van't Paradijs (Elvis ter Putte) van fokker Johan Rooms. 

Resultaten

Milton van Vrijhern zegeviert in 1.40m

Opvolgend werd de CSI2* 1.40m rubriek verreden, waar de BWP gefokte Milton van Vrijhern (Cupido) de overwinning behaalde onder het zadel bij Nathan Bull. Emilie Conter veroverde hier de vijfde plaats in het zadel van de 10-jarige BWP'er Onslow de Roju (Diamant de Semilly). 

Bertrand Genin vindt het podium in CSI3* 1.40m

Genin zette z'n goede vorm verder in de latere 1.40m rubriek, waar hij aan de start kwam op Holiday de La Bouverie en de 11-jarige sBs merrie van Clinton naar de tweede plaats stuurde. Voor de BWP ruin Peanuts Van Baublo (Corydon van T&L) werd de vierde plaats genoteerd.