Samen met de achtjarige BWP-merrie bleef Wellens net geen vijf seconden voor op Oost-Vlaming, David Malfait met onder het zadel de 11-jarige Boss de Bonnieres (Quaprice Bois Margot). Voormalige SMS-Queen, Femke De Graaf vervolledigde het podium in het zadel van de zevenjarige dochter van Elvaro, Picante Ter Elzen.

Organisator, Benjamin Pieters volgde net buiten het podium op de vierde plek. Op de rug van Lotti Blue Z (Le Blue Diamaond van het Ruytershof) bleef hij zoon Eliah Pieters met Pure Action from Second Life Z (Picasso Z) voor. Enkel de top vier wist de barrage foutloos af te werken.

Amazones regeren

Op zondag schreef Ivo Van Gucht de 1.20m proef op naam. Samen met zijn eigen Phantastique VG Stables (Balou du Rouet) won hij voor Maxim Godecharle met Katrien Kuppens haar Prima vd Bisschop (Galisco van Paemel). De derde plaats kwam op naam van Magali Otto en de 12-jarige Kasper van 't Heideveld (Nabab de Rêve).

De 1.15m rubriek werd gedomineerd door de amazones.  Eva Verdoodt won met de 20-jarige Best Mix Saphir (Conterno). Op ruim twee seconden verschil volgde Hebe De Maeyer met Al In One B (Araconit) voor Ann Verdoodt met Kubi Carendo (Breemeersen Crescendo).

Alle uitslagen