De tijden van de top vijf lagen niet heel dicht tegen elkaar, de plaatsen waren duidelijk verdeeld. Voor Ann Carton-Grootjans stond met Nox Blue van de Hertogen een derde plaats te wachten nadat het duo in 71,10 seconden finishte. Met een tijd van 68,95 kwam de Duitser Maximilian Lill voor hen op twee, hij had de BWP merrie Olina van de Noordheuvel (v. Starpower) onder het zadel. Camila Mazza De Benedicto stopte de klok op 67,89 en won in het zadel van Crush ON (v. Cabachon). 

Wat verder zagen we nog Tim Prouvé op vijf terug met Ortega di Fer (v. Jenson van 't Meulenhof). Hij moest Alois Pollmann-Schweckhorst voor hem dulden op Blueberry (v. Conrad). Voor ons land kon Karen Oris haar dubbel klasseren. Navajo van de Padenborre (v. Etoile van 't Oudbos) zorgde voor het beste resultaat en werd achtste onder Oris, met Chanel Bleu (v. Conthargos) besloot Oris op twaalf. 

Volledige uitslag

Eerder zorgde Dennis Caubergs voor het beste resultaat in de 1.40m-rubriek. Op Narnia (v. Tangelo van de Zuuthoeve) reed hij naar een vierde plaats. Pieter Kenis, die zich vandaag al liet opvallen bij de jonge paarden, werd hier nog eens vijfde met Mijou de Hulst (v. Der Senaat 111). Ann Carton-Grootjans wist zich hier ook te plaatsen en werd elfde in het zadel van Judine van de Kapel (v. Cigaret Jv H Z). 

Volledige uitslag

CSI1* Competitie

In de éénsterren competitie was Jan Boyen de beste Belg. Over 1.10m werd hij tweede in het zadel van Espresso VK (v. Ustinov). Karen Oris plaatste haar op elf met Rasko van 't Oudbos (v. Fantomas de Muze). 

Over 1.20m ging Marc Bastiaens met de bronzen medaille lopen op Oleron van de Vossekant (v. Falco). Wat verder stond Kirsten Rombouts op de vijfde plaats met Carlos d'Axmar Z (v. Crowntano Z). Jessica Guerts kon haar nipt klasseren en werd vijftiende op Pittmann v/h Lilleveld (v. Diamant de Semilly). 

Tot slot nam Juliette Herpoel plaats op het podium in de rubriek over 1m. In het zadel van Carrera Kdw Z (v. Corland) werd de amazone derde. De zesde plaats werd ingevuld door Jonathan Dourcy met Donduciel de Jarsay Z (v. Dominator 2000 Z). 

Klik hier voor alle resultaten