Soms willen we er eens tussenuit, gewoon een bezoekje aan de stal om onze geliefde viervoeter te verwennen. Even die comfortabele rijbroek in de kast laten. Maar wat trekken we aan? Misschien moeten we snel nadien naar een bar of restaurant om samen met vrienden de tijd door te brengen. Je kiest dus best voor een casual hippische look.

Zonder twijfel houden we het bij een eenvoudige jeans. Deze kan van eender welk merk zijn. Leuk is dat Cavalleria Toscana op de markt is gekomen met wat casual kledij. We kozen voor deze leuke sweater die heel eenvoudig oogt maar enorm speels is in de details. Merk zo het licht kleurverschil op en de leuke stitch patronen.  Onze jeans en sweater houdt het geheel enorm eenvoudig. Meteen een uitnodiging om iets kleurvoller om te gaan met de bodywarmer. Eveneens van Cavalleria Toscana.

De rode kleur valt meteen op maar werkt perfect in combinatie met het eenvoudige design. Combineer dit geheel met de leuke 'sneakers' van Kingsland en je hebt een perfecte combo. Hoewel converse je ook uit de nood kan helpen met zijn All Stars. Tof aan de Kingsland schoenen is het kleurgebruik dat meteen 'matcht' met de rest van onze outfit.

De accessoires houden we sober maar elegant. Een neutrale Ray Ban -zonnebril combineren we met een leuk witgouden paarden hangertje bezet met diamantjes. Niet meteen je ding? Wel overweeg dan even David Menez aan te spreken voor een geschikt juwelen ontwerp.