De ruiter uit Kester kon als enige de barrage van de 1m30 rubriek zonder fouten afwerken in het zadel van Opium van de Caloomeerchen (Elvis ter Putte). Veelwinnaar Kelly Dhondt (Oedelem-Beernem) liet deze keer de tweede plaats noteren met haar eigen Mylady van den Doorn (Cooper vd Heffinck). Het brons was voor Phaedra Polfliet (Moerbeke Waas) met Odette van de Kruishoeve. Zij hield collega Koen Cerpentier (Moerbeke Waas) met Qwibus van d'Abelendreef (Vigo d'Arsouilles) op vier. Ann-Sophie Noppe hield de eer van de inrichtende club hoog en werd met Grappa v/h Pijnvenhof (Quidam de Revel) vijfde.

De Klasse Midden ging ook mee richting Kester en was voor Jan Lamberts met Quinette van de Ganzenakker (Bisquet Balou vd Mispelaere). In deze 1m20 rubriek was ook het zilver dit keer voor Oedelem Beernem, dankzij Lennart Vermeulen in het zadel van Perle-Fine van't Gillekenshof (Colestus). Caitlin Vertongen (Appels) werd op Liberty van't Sas (Edjaz van't Merelsnest) derde.

Geerst Storme (Westkapelle) hield de overwinning van de klasse Licht in eigen provincie en zegevierde in het 1m10 hoge parcours met Tamira van de Pereboom (Nixon van't Meulenhof), een eigen fokproduct. Glansrijke dag voor de club van Oedelem-Beernem met opnieuw een zilveren medaille op zak. Kim De Vleeschhauwer bracht de door haar vader gefokte Rudolf van de Doornakkers (By Ceira d'Ick) naar twee. De top drie werd afgerond door Alexander Declerck (Passendale) en Girondin van de Lindehoeve (Mirondin). 

Resultaten