Het zilver bleef in dezelfde club en was voor Sus Dirickx. Zij gaf het tegenwoord in een barrage tegen Michiels met Damascus uit de Melle Z (Dominator 2000 Z), maar besloot op twee. Jordy Verboven (Meldert) kreeg het brons omgehangen op Jablo van de Oude Hoeve (Echo van het Neerenbosch). 

Maite van Heeswijk (Hechtel-Eksel) liet de vierde plaats noteren op Quicksilver van de Dijkhoeve (Elvis ter Putte) gevolgd door Leen Geysen (Stevoort) en Lukito V/h Yzeren Lindenhof (Heros v/h Ijzeren Lindenhof). 

Pauline Geerts (Kaulille) ontnam Michiels eerder de overwinning in de klasse Midden en stuurde Shaktie-Blesse (Newton van't Zorgvliet) naar winst in het 1m20 hoge parcours. Michiels besloot met Scott van het Larenshof (Nixon van't Meulenhof) op twee. Voor Verboven was er hier al eerder het brons met Smoothie van de Oude Hoeve (Nixon van't Meulenhof), opnieuw een paard uit eigen fokkerij. 

De klasse Licht werd gewonnen door Thorben Loos (Heusden) op Tweedledee DL (Untouchable). Hij was 2,5 seconden sneller dan Flore Geerits (Bocholt) op Panter VL. Janne Martens (Gellik) greep het brons met Amelie.

Resultaten