Thomas De Cock (Eksaarde Doorslaar) wist in de Klasse Zwaar van Moerzeke aan het langste eind te trekken met Lanson-R (Echo van't Spieveld). In een barrage met negen kon enkel nog Julie Lamberts (Kester) foutloos afwerken op Daytona LV Z (Dominator 2000 Z). Tim De Loose (Zele) zette op Quintero van de Vossenhoek (Kannan) een scherpe tijd neer maar een balk op de grond betekende de derde plaats voor het duo. 

Mario Caluwe (Puurs) werd op Valentina DH Z (Va-Vite) vierde maar schreef ook de vijfde plaats op naam met Chiquita (Clarimo). 

In Kieldracht moest De Cock genoegen nemen met de vierde plaats voor zijn Echo van't Spieveld-zoon, want enkel Bjorn Uytvanck (Eksaarde Doorslaar) wist als enige het 1m30 basisparcours foutloos uit te rijden met Red Diamond V.D Ouburg (Quasimodo vd Molendreef). Phaedra Polfliet (Moerbeke Waas) zagen we met Odette van de Kruishoeve op twee voor Ivan Van Hove (Sint-Niklaas) en Merijn van de Dielaerthoeve (Fantomas de Muze). 

Polfliet was op haar beurt de beste in de klasse Midden met Sjefke van d'Abelendreef (Bamako de Muze) en hield daarbij Inge De Baerdemaeker (Opwijk) achter zich met Sidan van de Rispen (Toulon). Op drie stond Koen Cerpentier (Moerbeke Waas) met Santa Fee van d'Abelendreef (Hunter's Scendro). 

Arthur De Bruycker nam in Moerzeke de overwinning van de klasse Midden mee naar Bassevelde met Jacinta vd Donkhoeve (Vivaldi du Seigneur). Lisa Lippens (Appels) achtervolgde op twee met Farella-II (Bamako de Muze), op drie stond Justine Van Puyvelde (Zaffelare) met Attentive G*G Z (Falco), een eigen fokproduct.

In Moerzeke won Lars De Roo (Merelbeke) op Carita Z (Canterbury) de eerste reeks van de Klasse Licht en werd Jidske Vermeire (Moerzeke) gevierd voor eigen publiek met Feu d'Amour (Parco). Hanne Van De Weghe (Bassevelde) stuurde Destiny Z (Dominator Z) naar één in Kieldrecht. 

Resultaten Kieldrecht
Resultaten Moerzeke